Fatmagül Özpınar İlkokulu

Belgegeçer : 02422471877
WEB http://fatmagulozpinar.meb.k12.tr
Adres : Varlık Mahallesi 173. Sokak No.16 Muratpaşa/Antalya
VİZYON : HEDEFİMİZ Türk vatandaşlarının ve Türk Toplumunun refah ve mutluluğunu arttırmak ;ulusal birlik ve bütünlük içinde ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak; Türk Ulusunu çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Fatmagül Özpınar İlköğretim Okulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.

VİZYONUMUZ
KURUMDA -ÖNCÜ
EĞİTİMDE -ÖRNEK
ÖĞRETİMDE ÇAĞDAŞ

MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş ,laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için ,bir örgüt kültürü içinde sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı ,dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturarak örgüt motivasyonunu sürekli arttırmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla , sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak , öğrencilerin bilgi beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmeleri sağlamak. Türk Ulusunu çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Fatmagül Özpınar İlköğretim Okulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.
BAŞARILAR :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Varlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı 173. Sokak Muratpaşa / Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :