T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MURATPAŞA - Fatmagül Özpınar İlkokulu

Mehmet AŞIKDOĞAN - Okul Müdürü

.

                             

                    02/03/1963 yılında Çayırbaşı´nda doğdu. İlkokula Konya İli Yunak İlçesi Çayırbaşı Köyü´nde başladı. Beşinci sınıfı Manavgat Taşağıl İlkokulunda okudu. Ortaokulu Manavgat ve Gündoğdu´da tamamladı. Lise öğrenimini Serik´te tamamladıktan sonra, üniversiteyi Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulunda tamamladı.

                   Öğretmenliğe 1985 yılında Kars İli Digor İlçesi´nde başladı. 1990 yılında Konya Beyşehir deYazyurdu İlkokulunda ve Kurucuova İlköğretim Okulunda1992-2000 yılları arasında öğretmen-idareci olarak çalıştıktan sonra 2000 yılında Manavgat Bucakşeyhler B.S.İ.O. da müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. Sonra 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmenliği yaptı.  2005 yılında Aksu Çamköy Yukarı Mahalle/ Mehmet Ülger İlköğretim Okulu´nda  müdür olarak çalıştı.İdareci rotasyonu sonucu Muratpaşa Vali Saim Çotur İlköğretim Okulu´na 2010 yılında müdür olarak geldi.2015 Ocakta buradan sınıf öğretmeni olarak yeni açılan  Muratpaşa Dilşad Refizade İlkokulu’na atandı.Dilşad Refiizade İlkokulu’nda  18 Eylül 2017 tarihinde  Konyaaltı Çakırlar İlkokuluna müdür olarak atandı.

                  Çakırlar İlkokulu müdürlüğü görevinden 22 Haziran 2022 tarihinde ayrılarak Muratpaşa Fatmagül Özpınar İlkokulu müdürü olarak göreve başladı.Öğretmenimiz halen bu görevine devam etmektedir.Kendisi evli ve 3 çocuk babasıdır.