Projelerimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Etwinning projeleri öğretmenlerimiz tarafından sınıflarında yürütülmektedir. 1-MORS ALFABESİ İLE KOTLAMA PROJESİ (ALİ BALCI) 2-İLK HİKAYE KİTABIM PROJESİ (TÜRKAN KOYUNCU - EBRU YEŞİLYURT)

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Fatmagül Özpınar İlkokulu 3/C sınıf öğretmeni ALİ BALCI’nın rehberliğinde “MORS ALFABESİ İLE KODLAMA PROJESİNİ” yürütmektedir.Projemizin öğretmen tanışma toplantısını yaptık. Proje ortaklarıma keyifli çalışmalar diliyorum.

Mrt

Okulumuz 3/C sınıfı 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğretmenleri ALİ BALCI rehberliğinde MORS ALFABESİ İLE KODLAMA PROJESİNİ yürütmektedir. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 2. sınıf öğretmeni Türkan KOYUNCU ve Ebru YEŞİLYURT rehberliğinde İLK HİKAYE KİTABIM PROJESİNİ yürütmektedirler.

Öğrencilerimizde kazandırmak istediğimiz hedefler şunlardır:

1. Doğru, farklı ve alternatif düşünebilen,

2. Düşünme becerilerini geliştirmek,

3. Yaratıcı düşünebilen,

4. Kod yazmanın temellerini oluşturmak,

5. İletişim dillerinin çeşitliliği konusunda farkındalık yaratmak.

Ock

Save World Save Yourself/Dünyayı Kurtar Kendini Kurtar projemizin bitki kodlama çalışması

Ock

Güvenli İnternet Hizmeti Nedir?

Muz Sanatı Sorgulamamız.

Nis

Save World Save Yourself  Projemizde çalışan ortaklarımızın öğrencileri ile beraber hazırlamış oldukları  afişlerden Örnekler   Ve Su deneylerinden görüntülerden bir e-book hazırladık.Projede bulunan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Save World Save Yourself eTwinning Proje Çalışmalarımız

Kas

ALİ BALCI FATMAGÜL

ÖZPINAR İLKOKULKU 1/C