Etiket Sonuçları: eTwinning

Ock

Save World Save Yourself/Dünyayı Kurtar Kendini Kurtar projemizin bitki kodlama çalışması

Güvenli İnternet Gününü Kutluyoruz

e Güvenlik Veli Bilgilendirme

Ock

Güvenli İnternet Hizmeti Nedir?

Ock

Projemizin geri dönüşüm çalışmaları ile ilgili  öğrencilerimin hazırlamış oldukları çalışma.

Projemizin ''Zengil ve Yoksul'' yapboz çalışması.

Nis

3/E Sınıfı öğretmenleri Şerife KOYUNCU ile  ''Dünya Su Günü'' ile ilgili afiş çalışmasını eğlenerek yaptılar.

Nis

3/E Sınıfı Öğretmenleri Şerife KOYUNCU eşliğinde eTwinning projeleri''Save World Save Yourself''in geri dönüşüm çalışmasını yaparak geri dönüşümün önemini kavradılar.

Nis

Save World Save Yourself  Projemizde çalışan ortaklarımızın öğrencileri ile beraber hazırlamış oldukları  afişlerden Örnekler   Ve Su deneylerinden görüntülerden bir e-book hazırladık.Projede bulunan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Kas

3/E SINIFI eTwinning PROJELERİ ''Save World Save Yourself'' ÇALIŞMALARINI DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORLAR

Save World Save Yourself eTwinning Proje Çalışmalarımız